Jamiroquai: "Jo poprali jsme se v bordelu! No a co?"

Jamiroquai přijeli do našeho hlavního města a kromě toho, že odehráli koncert v Paegas Aréně, pořádně tady zapařili. Kapela dorazila už den před koncertem a ubytovala se v luxusním hotelu Four Season. Večer vyrazila na tah a ve velmi rozjeté náladě pak skončila v nočním klubu Atlas Cabaret v Praze 1, kde došlo ke rvačce mezi muzikanty a personálem podniku. ,,Bylo jich sedm a měli s sebou i nějaký holky. No a jedna ta holka ztratila konzumační kartu, za což se u nás platí pokuta pět tisíc korun. Jenže oni tu pokutu nechtěli zaplatit. Nechtěli jsme je pustit bez zaplacení a najednou mě jeden z nich – byl to černoch – chytnul pod krkem a srazil mě k zemi, další dva se pak vrhli na mého kolegu,“ popisuje incident přímý svědek, portýr Alex. ,,Vůbec jsem netušil, že jde o členy nějaký známý kapely. Vím jen, že byli pěkně opilí a asi i zfetovaný,“ dodává. Každopádně, roztržku musela nakonec řešit policie. Kamila Styblíková z tiskového oddělení Policie ČR Praha 1 nám k případu sdělila:
,,Ano, šlo o anglickou rockovou skupinu a došlo k roztržce mezi nimi a ochrankou. Byla tam i nějaká drobná zranění. Hudebníci byli podnapilí, policisté je museli vyslechnout přímo v hotelu. Nikdo ale nebyl obviněn a případ se přesunul jako přestupek na Obvodní úřad Prahy 1.“
Vzhledem k tomu, že nikdo ze strany policie ani z personálu v podniku skupinu neznal, nevíme jistě, zda mezi výtržníky byl i frontman Jay Kay. Vezmeme-li ale v úvahu Kayovu nezdravou chut´prát se, kterou tak často projevuje doma v Británii. Moc bychom se tomu nedivili.
Nicméně, v den koncertu byli Jamiroquai už zase jako beránci. Co se týče koncertních požadavků, neměli ve smlouvě nic speciálního. Žádali sedací soupravu a hi-fi aparaturu, zeleninu, ovoce, džusy, sodovky a pivo. Překvapením je, že vyloženě odmítli jakýkoli tvrdý alkohol.

Radek Bureš
>>> www.ishow.cz

zpět